• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Dünya
    AsyaAvrupa
  • Politika
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Spor
  • Sağlık
  • Bilim ve Teknoloji Eğitim Asayiş Genel Yerel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Yürek Yakan Olayı Ağabeyi Anlattı
Gündem
Yayınlanma: 22 Nisan 2026 - 12:54

Yürek Yakan Olayı Ağabeyi Anlattı

Sakarya Nehri'ne akrabasıyla birlikte balık tutan yabancı uyruklu çocuk, oltaya takılan balığı almak isterken beline bağladığı ipin kopması neticesinde nehre düşerek kayboldu. Olayın detaylarını ise arama çalışmalarının devam ettiği ikinci günde kardeşinden iyi bir haber almak isteyen ağabeyi anlattı.

Gündem
22 Nisan 2026 - 12:54
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Yürek Yakan Olayı Ağabeyi Anlattı
Olay, dün Erenler ilçesi Küpçüler Mahallesi'nde meydana geldi. Yabancı uyruklu olduğu öğrenilen Ahmet İdris ve bir akrabası,  Sakarya Nehri kenarında balık tuttuğu esnada oltalarına takılan balığı nehirden çıkartmak için İdris'in beline ip bağlayıp suya indi. Balığı sudan çıkartmak için çabalarken nehrin sert akıntısı İdris'in beline bağladığı ipi koparttı. Nehrin akıntısına kapılan İdris, kısa süre içerisinde gözden kayboldu. Akrabası durumu anlatmak için o sırada iş yerinde çalışan İdris'in ağabeyinin yanına koştu. Durumun ihbar edilmesi üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Dün öğle saatlerinde başlayan bot ve drone destekli arama çalışmalarına, havanın kararması ile ara verilmişti. Sabahın erken saatlerinde yeniden başlayan geniş çaplı arama çalışmaları 3 araç, 1 bot, 7 personellik AFAD ekibi, 2 araç, 1 bot 5 personellik JAK ekibi, 1 araç 5 personellik Kocaeli Deniz Polisi, 1 araç, 1 bot, 2 personellik Sakarya İtfaiye ekibi ve 2 araç, 2 bot, 4 dron, 14 personellik STK ekipleri ile kaybolan çocuk su altı ve su üstünde didik didik aranıyor. İdris'in ağabeyi, ekiplerin yanında bekleyerek kardeşinin bulunacağı anı gözlüyor. Nehirde kaybolan İdris'in babasının Almanya'da olduğu öğrenildi.

"Kardeşim balığı almak istedi, ip kopunca nehre düştü ve gitti"

Olayın detaylarını ise arama çalışmalarının devam ettiği ikinci günde kardeşinden iyi bir haber almak isteyen ağabeyi anlattı. Ağabey Abdulkerim İdris, "Benim akrabam ile kardeşim balık tutmaya gittiler. Nehirde tuttukları balığı almak için vücutlarına ip bağlayıp kardeşim suya girdi. Benim kardeşim suya girdiğinde batıp çıkmış ve sonrasında ip kopunca kaybolmuş. Akraba gelerek kardeşimin suya düştüğünü söyledi. Bende hemen düştükleri yere gelerek sağa sola baktım ama göremedim. Babam Almanya'da ben tek geldim bölgeye. Ekipler geldi arıyorlar Allah razı olsun. Kardeşim balığı almak istedi, ip kopunca nehre düştü ve gitti" dedi.

Kaynak: İHA

  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Sarıoğlu’ndan 23 Nisan Mesajı
Sarıoğlu’ndan 23 Nisan Mesajı
Başkan Ata’dan 23 Nisan Mesajı
Başkan Ata’dan 23 Nisan Mesajı
Başkanlık Koltuğu Minik Öğrencilere Emanet
Başkanlık Koltuğu Minik Öğrencilere Emanet
Murat Övüç Davasında Karar Çıktı
Murat Övüç Davasında Karar Çıktı
Son Haberler
SUBÜ Engelsiz Üniversite Yolunda
SUBÜ Engelsiz Üniversite Yolunda
Sarıoğlu’ndan 23 Nisan Mesajı
Sarıoğlu’ndan 23 Nisan Mesajı
Merkez Bankası Politika Faizini Yüzde 37 Seviyesinde Sabit Bıraktı
Merkez Bankası Politika Faizini Yüzde 37 Seviyesinde Sabit Bıraktı
Kış Lastiği Zorunluluğu Bitti, Değişim Mesaisi Başladı
Kış Lastiği Zorunluluğu Bitti, Değişim Mesaisi Başladı
Başkan Ata’dan 23 Nisan Mesajı
Başkan Ata’dan 23 Nisan Mesajı
Başkan Tever'den 23 Nisan Mesajı
Başkan Tever'den 23 Nisan Mesajı

Ana Sayfa
Gündem
Dünya
Politika
Ekonomi
Magazin
Spor
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Asayiş
Genel
Yerel
Çevre
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Asya
  • Avrupa
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Magazin
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Yerel
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Biyografiler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.