• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Dünya
    AsyaAvrupa
  • Politika
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Spor
  • Sağlık
  • Bilim ve Teknoloji Eğitim Asayiş Genel Yerel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Yerel
  3. Sakarya'nın Yeni Hali Başlıyor
Yerel
Yayınlanma: 22 Ağustos 2016 - 13:54

Sakarya'nın Yeni Hali Başlıyor

Hal Kompleksi’nde yapım protokolü gerçekleştirildi. Hal esnafı adına konuşan Tahsin Çuhadar, yer tesliminin ardından derhal çalışmalara başlayacaklarını söyledi. Başkan Toçoğlu ise; “İnşallah kısa süre içerisinde yeni hal kompleksine kavuşuruz. Daha ferah ve rahat bir ortamda hem şehrimize hem de bölgemize beraberce hizmet edeceğiz. Hayırlı olsun” dedi.

Yerel
22 Ağustos 2016 - 13:54
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Sakarya’nın Yeni Hali Başlıyor
 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve sakarya Hal İşletmeciliği İnşaat Tic. Anonim Şirketi işbirliği ile  Arifiye ilçesi Kirazca Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Toptan Sebze ve Meyve Hali Kompleksi’nin yapım protokolü imzalandı. Başkanlık Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen imza törenine Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, Zabıta Dairesi Başkanı Yusuf Türkhan, Sakarya Hal İşletmeciliği İnşaat Tic. Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Çuhadar ve şirket ortakları katıldı.

 

96 Bin Metrekare Alan

Sakarya Hal İşletmeciliği İnşaat Tic. Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Çuhadar, “Toptan Sebze ve Meyve Hali Kompleksi’nin yapım ihalesi kısa süre önce şirketimiz tarafından alınmıştı. Yer tesliminin hemen ardından çalışmalarımıza başlayacağız. Bir yıl içerisinde de çalışmaları bitirmeyi hedefliyoruz. Yeni kompleksin bölgenin en istikrarlı ve canlı hali olacağını düşünüyoruz. Toplam 96 bin metrekare alan üzerine inşa edeceğimiz tesiste 40 bin metrekare kapalı alan yer alacak. 80 adet işyeri yeni halimizde hizmet sunacak. Burada hijyen ve sağlık konusu da çok önemli bir yer tutacak. İnşallah hale ulaşılabilirlik konusunda da hiçbir sorun yaşanmayacak. Bu anlamda Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Esnaf İşbirliği İle Hareket

Hal esnafı ile birlikte çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan Başkan Toçoğlu, “Bilindiği üzere Büyükşehir Yasası’ndan sonra hal kanunu değişti. Bu gelişmelerden hareketle yeni bir sebze ve meyve hali inşası için girişimlere başlamıştık. Kamuoyunda da görüldüğü gibi kısa süre önce tesisin yapım ihalesini gerçekleştirdik. Burada önemli bir şeyi ifade etmek istiyorum: Bu süreçte esnafımızla birlikte çalıştık. Esnafımızın da bizlerle birlikte hareket etmesi bizleri ayrıca memnun etti. Kendilerine şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 

Bölgeye Hizmet Sunacak

Yeni halin bölgede önemli bir yeri olacağını ifade eden Başkan Toçoğlu, “Toptan Sebze ve Meyve Hal Kompleksi’nin yeni bir yerde kaliteli hizmet sunmasını çok önemli buluyorduk. Bu anlamda bölge esnafımızla da hep iletişim halinde olduk. Önceliğimiz hal esnafının bu işin içerisinde olmasıydı. Hep birlikte çalıştık. İnşallah kısa süre içerisinde yeni hal kompleksine kavuşuruz. Daha ferah ve rahat bir ortamda hem şehrimize hem de bölgemize beraberce hizmet edeceğiz. Bu vesileyle bir kez daha hayrlı olmasını diliyorum. Allah utandırmasın” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından hal protokolü imzalandı. Hal esnafı daha sonra Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar ve Zabıta Dairesi Başkanı Yusuf Türkhan nezaretinde projenin hayata geçirileceği Arifiye Kirazca Mahallesi’ndeki alanı gezdi.

 

# sakarya# hal kompleksi# zeki toçoğlu
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Kesintiler Bitmiyor: 4 Ekim'de O İlçelerde Elektrikler Yok!
Kesintiler Bitmiyor: 4 Ekim'de O İlçelerde Elektrikler Yok!
MÜSİAD Sakarya’dan Sakarya Üniversitesi’ne ziyaret
MÜSİAD Sakarya’dan Sakarya Üniversitesi’ne ziyaret
Büyükşehir’den Kentsel Dönüşüm İçin Kapsamlı Anket
Büyükşehir’den Kentsel Dönüşüm İçin Kapsamlı Anket
Elektirikli bisiklet Tripy’lere bahar indirimi: Dakika ücreti 2 TL
Elektirikli bisiklet Tripy’lere bahar indirimi: Dakika ücreti 2 TL
Son Haberler
Şiddet Varsa Reklam Yok!
Şiddet Varsa Reklam Yok!
CHP’li Başkan İstifasını Verdi
CHP’li Başkan İstifasını Verdi
Bomba İddia: Yeraltı Dizisi Yayından Kaldırıldı
Bomba İddia: Yeraltı Dizisi Yayından Kaldırıldı
Saldırıda Ölen 4 Öğrencinin Mezarında Hüzün Ve Gözyaşı Hakim
Saldırıda Ölen 4 Öğrencinin Mezarında Hüzün Ve Gözyaşı Hakim
Hakkında Soruşturma Başlatılan Eski Tunceli Valisi Tuncay Sonel Açığa Alındı
Hakkında Soruşturma Başlatılan Eski Tunceli Valisi Tuncay Sonel Açığa...
Başkan Öztürk Oğlunu Evlendirdi
Başkan Öztürk Oğlunu Evlendirdi

Ana Sayfa
Gündem
Dünya
Politika
Ekonomi
Magazin
Spor
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Asayiş
Genel
Yerel
Çevre
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Asya
  • Avrupa
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Magazin
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Yerel
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Biyografiler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.