• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Dünya
    AsyaAvrupa
  • Politika
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Spor
  • Sağlık
  • Bilim ve Teknoloji Eğitim Asayiş Genel Yerel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Yerel
  3. Eğitim-Bir-Sen Karasu'da Üyelerle Buluştu
Yerel
Yayınlanma: 27 Ekim 2016 - 09:18

Eğitim-Bir-Sen Karasu'da Üyelerle Buluştu

Eğitim-Bir-Sen Sakarya Şubesi haftalık ilçe ziyaretlerine Kocaali’nin ardından Karasu ile devam etti.

Yerel
27 Ekim 2016 - 09:18
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Eğitim-Bir-Sen Karasu’da Üyelerle Buluştu
Karasu’da okulları gezen il yönetim kurulu üyeleri bugüne kadar gösterdikleri özverili çalışmalar için üyelere teşekkür etti. Üyelerle görüş alışverişinde bulunarak istişareler yapan yönetim kurulu üyeleri eğitimin sorunlarını bilen çok değerli öğretmenlerimizin fedakar çalışmaları ülkemizin maddi manevi kalkınmasına ciddi katkılar sağladığını söyledi.

Eğitim-Bir-Sen sakarya Şube Başkanı Murat Mengen ; Şube yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte her hafta bir ilçe ziyareti gerçekleştiriyoruz. İlçe çalışmalarımızda öncelikli olarak okullarımızı, öğretmen ve idareci arkadaşlarımızla hasbihal ediyoruz. Okullarımızın ve öğretmenlerimizin sıkıntılarını, şikayetlerini ve eğitimdeki güzel örneklerini dinleyerek istişareler yapıyoruz. Bugün de burada; karasu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Karasu Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu ile İbrahim Abanoz Anadolu Lisesini ziyaret ederek üyelerimizle bir araya geldik dedi.

Okul Ziyaretlerinin ardından üyelerle çay sohbetinde buluşan Mengen, sendika olarak nitelikli çalışmalara imza attıklarını ifade ederek, şöyle devam etti:  “Yaptığımız çalışmalar, sadece dar bir alana sıkışmış çalışmalar değil. Hizmet sendikacılığı diyerek, ücret sendikacılığının yanına bir paragraf açtık. Akademik zeminde rekabeti önemseyen erdemli bir sendikal anlayışla, sendikal hayatta destanlar yazdık. Sadece üyelerimize değil, ülkeye ve kadim medeniyetimize de kazandırdık. Bundan sonraki yolculuğumuz da bu güzergahta seyredecektir. Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen, bu ülkede temel hak ve özgürlüklerin temininde, yol açma, yol alma noktasında şimdiye kadar bedenini ortaya koymuş ve ülkenin dönüşümüne en anlamlı katkıyı sunmuş, sunmaya da devam edecektir.”

“Bediüzzaman’ın dediği gibi, üç tane biri alt alta koyup topladığınız zaman üç eder, ancak yan yana koyduğunuz zaman yüz on bir eder ve daha güçlü olmayı, daha heybetli olmayı simgeler” diyen Mengen, örgütlü olmanın önemine dikkat çekerek, “28 Şubat postmodern darbesinde, bir milyon üyeyle alanlara çıkamamanın, bir milyon üyeyle meşru hükûmetin yanında duramamanın üzüntüsünü yaşamıştık. Eğer, bir milyon üyemizle o gün var olsaydık, ülkenin seçilmiş hükûmetini darbeyle indiremezlerdi. O gün yanlış yerde duranlara hesap sorarak bugünlere geldik. 15 Temmuz’da daha haince gelen darbeciler karşısında, olayın geliştiği ilk anlarda, bunun bir işgal girişimi olduğunu ifade ederek ilk sesi verdik. Millet iradesinin yanında olduğumuzu bildirdik ve tüm teşkilatımıza, ‘gün bugündür, zaman bu zamandır, haydi alanlara’ dedik ve 1 milyon üyemizi meydanlara davet ettik. Şükürler olsun yüz akıyla 16 Temmuz’a çıktık” şeklinde konuştu.

 

 

# eğitim bir sen# sakarya# karasu# ziyaret
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Kesintiler Bitmiyor: 4 Ekim'de O İlçelerde Elektrikler Yok!
Kesintiler Bitmiyor: 4 Ekim'de O İlçelerde Elektrikler Yok!
MÜSİAD Sakarya’dan Sakarya Üniversitesi’ne ziyaret
MÜSİAD Sakarya’dan Sakarya Üniversitesi’ne ziyaret
Büyükşehir’den Kentsel Dönüşüm İçin Kapsamlı Anket
Büyükşehir’den Kentsel Dönüşüm İçin Kapsamlı Anket
Elektirikli bisiklet Tripy’lere bahar indirimi: Dakika ücreti 2 TL
Elektirikli bisiklet Tripy’lere bahar indirimi: Dakika ücreti 2 TL
Son Haberler
Hürmüz'ün Açıldı: İşte Petrol Ve Altında Son Durum
Hürmüz'ün Açıldı: İşte Petrol Ve Altında Son Durum
Okul Saldırganı İsa Aras'ın Cesedini Teşhis Eden Rehber Öğretmeni: Ekran Bağımlılığı Vardı
Okul Saldırganı İsa Aras'ın Cesedini Teşhis Eden Rehber Öğretmeni:...
SUBÜ’den Tacikistan’da “Yeşil Ekonomi” İş Birliği
SUBÜ’den Tacikistan’da “Yeşil Ekonomi” İş Birliği
SUBÜ’nün Kalite Elçilerine Oryantasyon Eğitimi Verildi
SUBÜ’nün Kalite Elçilerine Oryantasyon Eğitimi Verildi
Kaynarca Yeni Buluşma Noktasına Kavuşuyor!
Kaynarca Yeni Buluşma Noktasına Kavuşuyor!
Müteahhitler Birliği Devletinin Yanında
Müteahhitler Birliği Devletinin Yanında

Ana Sayfa
Gündem
Dünya
Politika
Ekonomi
Magazin
Spor
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Asayiş
Genel
Yerel
Çevre
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Asya
  • Avrupa
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Magazin
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Yerel
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Biyografiler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.